nulled ? цена?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
nulled ? цена?
Поздравляю друзья!
Подскажите пожалуйста есть ли у кого-то решение по двум проблемам, или хотя бы подскажите куда копать:
1. sitemap.xml ( 404 ошибка)
2. Мультиязычность удалить приставку основного языка. То есть есть два языка ru и ru, при включении мультиязычности появляется в ссылке site.com/ru и site.com/ru соответственно, учитывая что основной язык выбран Украинский то приставка /ru не нужна, как это удалить? Пробовал в nginx вырезать. но это во первых по глупому, а во вторых это не работает. так как вырезается /ru и соответственно сайт не работает тогда..
Unisite Board 4.9У вас какая версия cms
Какой модуль интирисуюет ? Все естьМіняю декодований index.php версії 4.10 на будь який модуль цієї ж версії.
Хочется глянути що там.
Є куплена ліцензія з усіма модулями крім мобільного додатку, чесно скажу, косяків мілліон, тех підтримка ніяка, таке враження що вони взагалі не розуміють про що я їх запитую, та й взагалі таке враження що скрипт куча студентів писало, а техпідтримка сама не знає як виправити той чи інший косяк, одні загальні відповіді, блін.
І ще скиньте хтось шаблон імпорту оголошень.
Мені не модуль потрібен, у мене всі модулі є, мені потрібен розкодований index.php він там один тільки закодований в корені сайту, а модуль я мав на увазі можу комусь дати будь який у мене вони всі є.Какой модуль интирисуюет ? Все есть